Heerlijk leven
in Laren

 

Wonen dichtbij het bruisende hart van Laren, maar toch op een rustige en historische plek met veel groen: wie wil dat nou niet?

Op het terras van het Bonte Paard of Loetje van een drankje of hapje genieten met vrienden of in de tuin de krant lezen in de ochtendzon? Het kan allemaal, keuzes hoeven niet gemaakt te worden. Genieten van een expositie in het Singer Museum, een theatervoorstelling bezoeken in het Brinkhuis of een lekker dagje winkelen met ruim tweehonderd winkels in het centrum: er zijn volop mogelijkheden in Laren.

Locatie

De Brink en de Sint Janstraat, met al haar luxe lifestyle winkels en voorzieningen bevinden zich op enkele honderden meters van de woningen van De Houtzagerij. Zowel de Albert Heijn als de Jumbo zijn te voet of op de fiets binnen enkele minuten te bereiken. Bovendien zijn de parkeergelegenheden in het centrum royaal te noemen.

Laren is centraal gelegen en vanaf De Houtzagerij bent u binnen vijf tot tien minuten rijden op de Rijkswegen A1 en A27. De directe omgeving van Laren biedt u schitterende natuur: van zandduinen tot heidevelden, van oude engen en akkers tot bossen.