Het is het wachten
waard geweest..

 

De architecten hebben de tijd genomen om voor u het beste plan te ontwerpen. Het resultaat bestaat uit 36 eengezinswoningen die ieder een sterk eigen karakter hebben, maar toch een eenheid vormen op deze prachtige locatie.

Er is aansluiting gezocht bij de beeldkwaliteit van de omgeving: rieten kappen met verspringende gootlijnen afgewisseld met pannengedekte woningen. Houten geveldelen, gepotdekseld, afgewisseld met warme tinten gevelsteen in Oud Hollandse kleurschakeringen. En wit gekeimde woningen met eiken binten in combinatie met houten geveldelen. En natuurlijk hebben de woningen houten gevelkozijnen. Zo komt niet alleen de geschiedenis van de plek, maar ook de rijke historie van het dorp Laren in de architectuur van de woningen terug.

De Woningen

Elke woning in het plan is anders en daarmee uniek. De woningen zijn allemaal fraai ingepast in de bestaande groene omgeving en bieden ongekend woongenot. De historische kraanbaan wordt volledig gerestaureerd en krijgt een plaats in het nieuw aan te leggen openbaar gebied in het plan.